Actualiteiten

Advocatuur Mediation Overlegscheiding


Kom langs tijdens de Dag van de Scheiding op 9 september 2016

Kom langs tijdens de Dag van de Scheiding op 9 september 2016
Geplaatst op vrijdag 2 september 2016

Ieder jaar organiseert de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) op de tweede vrijdag in september de Dag van de Scheiding. Deze dag is in het leven geroepen naar aanleiding van cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) waaruit blijkt dat één op de drie getrouwde stellen op den duur scheidt. Door middel van deze dag wordt er landelijk aandacht gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het uiteindelijke doel van de vFAS is om het proces rondom echtscheidingen te verbeteren, zodat mensen op een zorgvuldige en respectvolle wijze kunnen scheiden.

Dit jaar vindt de Dag van de Scheiding op vrijdag 9 september a.s. plaats. Op deze dag zetten vFAS-advocaten en mediators de deuren van hun kantoor open en kunt u binnenlopen voor een scheidingscheck. Op deze manier kunt u informatie inwinnen over de verschillende mogelijkheden om een echtscheiding tot stand te brengen en ontvangt u informatie over de onderwerpen die aan bod komen tijdens een echtscheiding, zoals alimentatie, pensioenverevening en eventueel een ouderschapsplan. De vFAS-advocaat-scheidingsmediator beschikt, naast kennis op het relationele- en emotionele gebied en het gebied van kinderen, over de benodigde actuele juridische kennis om de echtscheiding op dit gebied goed te kunnen begeleiden.

Ook Van Eerdenburg De Mos zet op 9 september a.s. haar deur open. U bent van harte welkom om op deze dag tussen 9:00 en 17:00 uur langs te komen!

Ga naar de website bij dit artikel: http://www.verder-online.nl/

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deskundig in arbeidsrecht, personen- en familierecht, erfrecht, huurrecht, vastgoed, incasso en algemeen verbintenissenrecht. Bel nu 040-8200906.
Van Eerdenburg De Mos
advocatuur & mediation
Augustijnendreef 2
5611 CS Eindhoven
T: 040 - 82 00 906
F: 040 - 82 00 912Ontwerp en techniek © 2013-2018 Montay Media