Wat is een overlegscheiding? Geen mediation, maar wel in onderling overleg de scheiding regelen. U spreekt af om niet naar de rechter te gaan. Door middel van samenwerking en overleg wordt een oplossing voor het geschil gevonden. Begeleiding door een team van professionals.

Advocatuur Mediation Overlegscheiding


Geen mediation, maar wel de gevolgen van uw scheiding in onderling overleg regelen...

Geen mediation, maar wel de gevolgen van uw scheiding in onderling overleg regelen...

U wilt geen mediation, maar wel de gevolgen van uw scheiding in onderling overleg regelen? Dan kunt u kiezen voor een overlegscheiding. Hierbij wordt u bijgestaan door uw eigen advocaat en wordt het overleg begeleid door een coach. Indien andere expertise nodig is, kan hiervoor een onafhankelijke deskundige bij het overleg aansluiten, zoals bijvoorbeeld een financieel deskundige of een kindercoach. Vooraf maakt u de afspraak dat door middel van samenwerking en overleg een oplossing voor het geschil gevonden zal worden. U spreekt af om niet naar de rechter te gaan. 

De advocaten en andere deskundigen die betrokken zijn bij de overlegscheiding, tekenen deze overeenkomst ook. Zo ontstaat een situatie waarin u de echtscheiding zelf - in overleg - regelt waarbij u tegelijkertijd wordt bijgestaan door een eigen adviseur. Alle betrokken professionals bundelen hun expertise om voor u een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Niet alleen zakelijk moet een ondernemer alles geregeld hebben, ook privé. Onze advocaten kunnen uw zaken volledig behartigen, zakelijk en privé.
Van Eerdenburg De Mos
advocatuur & mediation
Augustijnendreef 2
5611 CS Eindhoven
T: 040 - 82 00 906
F: 040 - 82 00 912Ontwerp en techniek © 2013-2018 Montay Media