Echtscheidingsbemiddeling of scheidingsmediation. Snel, goedkoop en goed in Helmond, Eindhoven en omgeving.

Advocatuur Mediation Overlegscheiding


Gratis spreekuur arbeidsrecht

Gratis spreekuur arbeidsrecht

Heeft u een vraag over een dreigend ontslag, betaalt uw werkgever uw loon niet correct uit, komt uw werknemer of werkgever de verplichtingen rondom ziete en re-integratie niet na of heeft u een andere arbeidsrechtelijke vraag? Om de drempel naar de advocatuur zo laag mogelijk te houden, kunt u iedere dinsdag bij Van Eerdenburg De Mos advocatuur & mediaton tussen 16.30 uur en 17.30 uur terecht op ons vrijblijvende en kosteloze spreekuur bij één van onze advocaten Eline Geven en Tessa de Mos. Dit spreekuur is zowel voor werknemers als werkgevers.

Indien u gebruik wilt maken van dit spreekuur raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen om een afspraak te maken om te voorkomen dat u moet wachten (040-8200906). Wij nemen maximaal 30 minuten de tijd om uw vraag juridisch te beoordelen. Dit doen wij aan de hand van de informatie die u aan ons vertelt en eventuele stukken die u heeft meegenomen. Pas wanneer wij denken dat wij u van dienst kunnen zijn en kunnen bijstaan in het vervolgtraject van uw rechtsvraag maken wij op korte termijn een vervolgafspraak met u. Bij het maken van een vervolgafspraak zullen de financiële aspecten worden besproken. Onze werkzaamheden verrichten wij zowel op basis van gefinancierde rechtsbijstand, honorarium per uur en vaste prijsafspraken.

Sportrecht is een relatief nieuw recht. Uiteraard zijn sporters altijd bijgestaan door advocaten, maar dan vanuit andere rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en civielrecht. Spo
Van Eerdenburg De Mos
advocatuur & mediation
Augustijnendreef 2
5611 CS Eindhoven
T: 040 - 82 00 906
F: 040 - 82 00 912Ontwerp en techniek © 2013-2018 Montay Media