Annemarie Broers is werkzaam als advocaat op verschillende rechtsgebieden, met een focus op het familierecht.

Advocatuur Mediation Overlegscheiding


mr. A.M.C. Broers
advocaat

mr. A.M.C. Broers#advocaat

Aangenaam

Mijn doel als advocaat is om ingewikkelde juridische problemen terug te brengen tot de kern en begrijpelijk te maken voor cliënten. Hierbij vind ik het belangrijk om helder te communiceren en afspraken na te komen: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.  

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een oplossingsgerichte aanpak, waarbij ik zorgvuldig te werk ga en oog heb voor detail. Ik zie het als een uitdaging om orde te scheppen in chaotische situaties en uit te zoeken welke rechtsregels op een bepaalde situatie van toepassing zijn. Vervolgens zal ik op zoek gaan naar een praktische en werkbare oplossing. Hierbij staat uiteraard het belang van de cliënt voorop. Tijdens mijn stages bij de Raad voor de Kinderbescherming en bij de Rechtbank Noord-Holland, sectie Familie & Jeugd, ben ik mij bewust geworden van de kwetsbare positie van kinderen tijdens en na een echtscheiding. Daarom hecht ik in familiezaken naast het belang van de cliënt ook veel waarde aan het belang van het kind.

Ook buiten mijn werk zoek ik graag uitdagingen. Als het even kan, ga ik meerdere keren per week hardlopen. Regelmatig doe ik mee aan loopevenementen waarbij ik mijn grenzen probeer te verleggen. 

Profiel 

Opleiding 

  • Liberal Arts & Sciences aan Elizabethtown College, Verenigde Staten (2008 – 2009)
  • Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht (2009 - 2012)
  • Master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam (2013 -2015)

Rechtsgebieden 

  • Personen- en familierecht
  • Erfrecht
  • Jeugdrecht
  • Huurrecht
  • Algemeen verbintenissenrecht
Worden uw openstaande rekeningen niet betaald of heeft u een geschil met uw afnemer? Kies dan voor de effectiviteit van een incasso advocaat.
Van Eerdenburg De Mos
advocatuur & mediation
Augustijnendreef 2
5611 CS Eindhoven
T: 040 - 82 00 906
F: 040 - 82 00 912Ontwerp en techniek © 2013-2018 Montay Media